Bagaimana Saya Mula Berdagang Niaga Hadapan?

Pertama, baca sebanyak mungkin mengenai perdagangan. Seterusnya, cari broker yang mempunyai pengalaman perdagangan selama beberapa tahun bersama rujukan yang sangat baik. Sangat disyorkan untuk melakukan perdagangan kertas sebelum anda melangkah terlebih dahulu ke dalam jenis perdagangan ini. Pada mulanya bermula kecil. Semasa anda mempelajari tali, anda boleh mula memasukkan lebih banyak wang.

Terdapat beberapa perkara yang perlu diingat semasa memilih broker. APK MEGA888 Yang berpengalaman mengenakan komisen yang lebih tinggi yang setara dengan dalam talian. Tetapi, mereka lebih mudah diakses daripada broker dalam talian untuk panduan dalam membuat perdagangan. Maklumat ini dapat membantu pada awalnya. Sekiranya anda memulakan sendiri dengan broker dalam talian, anda mempunyai peluang lebih besar untuk kehilangan wang kerana anda tidak berpengalaman.

Berniaga niaga hadapan seperti kemahiran yang paling kompleks sukar dikuasai. Pengalaman yang anda perolehi ini akan berharga. Sudah tentu, satu-satunya cara anda akan belajar adalah dengan melompat ke tahap pertama. Pada mulanya, anda harus menilai toleransi risiko anda. Adakah terlalu tinggi atau terlalu rendah? Anda perlu memantau perdagangan yang anda buat (untuk perdagangan kertas anda juga). Pada tahap ini, broker yang berpengalaman dapat membantu meringankan kurva pembelajaran dan menyelamatkan anda dari melakukan perdagangan buruk sejak awal. Mereka akan memberi anda nasihat yang diperlukan untuk mempertahankan kedudukan anda atau menutupnya. Contohnya, jika anda bercuti. Mereka akan memastikan anda menutup kedudukan anda. Begitu juga, mereka juga akan menyarankan untuk menutup kedudukan anda sebelum ‘laporan tanaman’ dikeluarkan. Tugas mereka untuk terus mengetahui cuaca dan keadaan tanaman di benua AS

Sebaliknya, syarikat broker dalam talian tidak akan menawarkan perkhidmatan seperti ini. Mereka adalah akaun pembrokeran perkhidmatan minimum yang mengatakan bahawa anda cukup berdikari dan menyedari apa yang anda lakukan. Atas sebab yang sama ini sangat digalakkan untuk pelabur profesional. Ringkasnya – anda mendapat apa yang anda bayar.

Ringkasnya, perdagangan niaga hadapan boleh menjadi sangat menguntungkan. Di mana untuk memulakan dalam bentuk pelaburan ini? Pertama, dapatkan sebanyak mungkin maklumat. Anda perlu sedar tentang apa sebenarnya yang akan anda hadapi. Jangan biarkan gambar kereta mewah, percutian mahal mempengaruhi anda. Impian ini pasti dapat dicapai. Tetapi ini akan memakan masa. Sekiranya anda benar-benar beranggapan anda ‘cukup beruntung’ untuk menjana wang dengan cepat, anda mungkin juga pergi ke kasino terdekat dan bermain permainan omong kosong. Sekurang-kurangnya anda hanya akan kehilangan wang yang anda bawa ke sana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *